С огромна торта, шампанско и с много цветя  гимнастичките и

...
С огромна торта, шампанско и с много цветя  гимнастичките и
Коментари Харесай

Олимпийски шампионки организират търг за ремонт на клубната си зала

С голяма торта, шампанско и с доста цветя  гимнастичките и треньорите от клуб  " Левски Триадица " посрещнаха през днешния ден своите олимпийски шампионки  от ансамбъла Мадлен Радуканова и Лаура Траатс, както и на Боряна Калейн, която  се подреди на  влиятелното пето място в самостоятелния многобой на олимпийските игри в Токио.





Мадлен, Лаура и Боряна Калейн бяха извънредно прочувствени, тъй като са почнали кариерата си в същата зала, която сега се нуждае от ремонт.





" Емоциите са ужасно доста - през вчерашния ден от летището до през днешния ден в залата, в която сме израснали. Колебания имаше даже малко преди Олимпиадата, само че постоянно сме вярвали, че ще спечелим тези медали и това към този момент е реалност ", призна олимпийската шампионка Мадлен Радуканова, а " златната " Лаура Таатс добави:

" Сантиментален за нас е този миг с всички тези дребни дечица, които ни се възхищават. Благодарим на " Левски Триадица " за всичко. Да върнем тези медали в родното ни място е чест за нас. Искаме да помогнем с каквото можем, само че мощно се надяваме това да доближи до държавните институции и този план да бъде сбъднат "

" Със сигурност поради клуба ще се разделим с скъпи за нас движимости ", причисли се Боряна Калейн.



" Залата по художествена гимнастика на клуба е издигната през 1983 година и сега се нуждае от ремонт. От 8 години има направен план за рационализация, който е утвърден от Министерството на младежта и спорта, само че досега няма отпуснати средства. Проектът е на стойност 260 хиляди лв.. От 2013 година насам всяка година в клуба получават писмо, че този план е утвърден, само че към момента няма финансиране, това показа Мариана Пищалова - заместител ръководител на КХГ " Левски Триадица " и член на УС на БФХГ.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР